IZRADA WEB STRANICA PO VAŠOJ MJERI

.

 

.

Saznajte točno kakva Vam je Web Stranica potrebna!

Ne gubite vrijeme već upitajte stručnjake!

Što radimo

Web Stranice

Izrađujemo moderne responzivne Web stranice koristeći isključivo najnoviju Bootstrap i React tehnologiju te WordPress CMS sa dizajnom po Vašoj želji

Web Shop-ovi

Izrađujemo moderne internet trgovine, Web shop-ove i E-commerce rješenja kako bi vam omogućili da svoje proizvode prodajete putem interneta.

Održavanje

Održavamo i Optimiziramo Web stranice kako bi se učitavale što je moguće brže, bile što bolje rangirane na internet tražilicama i bez grešaka i kvarova.

Povećajte svoju prodaju Kvalitetnom Web Stranicom

Smatramo da, bez obzira da li ste mala tvrtka ili velika, danas je neophodno imati dobru Web stranicu ukoliko želite uspješno prodavati svoje proizvode i usluge.

Mi ćemo Vam pomoći osmisliti najbolje tehničko i vizualno rješenje za uspješnu promociju i povećanje prodaje!

Naša specijalnost je izrada Web stranica i Web Shopova na bazi WordPress CMS-a i Woocommerce-a koristeći u 2018. godini najnoviju React i Bootstrap tehnologiju te najmoderniji software i alate kako bi Vam osigurali stratešku prednost nad konkurencijom.

Sami Dizajn Web stranica je također jedan od odlučujućih faktora same prodaje te se trudimo posebnu pažnju i dodatno vrijeme posvetiti estetski lijepom web dizajnu zbog čega smo drugačiji od drugih.

izrada web stranica turistička agencija jahte
izrada web stranica - booking - apartmani, ville, hoteli

Izrada Web stranica

Dizajniramo i izrađujemo unikatne, lijepe i moderne Web stranice prilagođene svim veličinama ekrana i uređajima kako bi Vam pomogli uspješno se prezentirati na internetu te povećati broj novih upita i prodaja.

Kakvu god ideju za web stranicu imali, mi ćemo Vam ju izraditi i dizajnirati bez ikakvog problema.

Izrađujemo Web stranice za sve tipove poduzeća i poslova od jednostavnih uslužnih djelatnosti, restorana koji žele sustav za online dostavu hrane, turističkih web stranica sa online rezervacijom do tvrtki koje se bave proizvodnjom te im je potreban online katalog.

Izrada Internet trgovina

Želite uspješno prodavati svoje proizvode na internetu? Za vas ćemo izraditi i dizajnirati moderan web shop po Vašoj mjeri.

Koristimo Woocommerce CMS za online trgovinu kao bazu za izradu web shopova i internet trgovina te ga uređujemo, nadograđujemo i dizajniramo prema Vašim željama i potrebama – od vašeg Brand dizajna, načina prikaza i pretrage proizvoda, sustava naplate karticama, načina narudžbe, kupnje i dostave, unosa i ažuriranja proizvoda te još stotinu drugih detalja koji čine razliku.

Počnite prodavati online već danas!

izrada web shopa - internet trgovina
održavanje web stranica wordpress

Održavanje Web stranica

Imate web stranicu ili web shop ali nemate vremena ni znanja sami voditi računa o ažuriranju software-a, backupu baze podataka, zaštiti od hakerskog napada ili promijeni sadržaja?

Ugovorite s nama održavanje web stranice već od 30 HRK / mjesečno! 

Saznajte točno kakva Vam je Web Stranica potrebna!

Ne gubite vrijeme već upitajte stručnjake!

Izrada Web stranica i Web dizajn

 

Vaša tvrtka i brand su pomoću interneta pristupačani i vidljivi svima, gdje god se oni nalazili, u bilo koje vrijeme. Web stranica je ključan marketinški alat, vaš izložbeni salon otvoren sijeli dan i prodajni predstavnik koji radi od 0-24. Dobra web stranica i lijepa prezentacija na internetu od ključne su važnosti kod pronalaženja novih kupaca i zadržavanja

Dizajniramo i izrađujemo moćne web stranice koje su izrađene prema vašim željema i stvarnim potrebama. Izraditi ćemo za Vas i vaš Brand prekrasne web stranice koje će se isticati dizajnom, biti drugačije od vaše konkurencije, reflektirati vaše Brand vrijednosti i stvoriti podlogu za uspješno online poslovanje i promociju vaše tvrtke.

 

Kada se upuštamo u projekte izrade web stranica i web dizajna, ne razmišljamo samo o tome je li estetski lijepo i predstavlja li dobro vaš Brand, nego u obzir uzimamo i buduće korisnike i posjetitelje web stranica te koliko je za njih web stranica jednostavna u ispunjavanju željenih ciljeva – bez obzira radi li se o kupnji, popunjavanju upitnika, ili kontaktiranja putem emaila ili bilo koje druge važne radnje.

Sve Web Stranice koje izradimo optimizirane su za sve uređaje i izrađene su isključivo kako bi poticale ispunjavanje ciljeva, konverzije i prodaju.

Povjerite nam svoju Web stranicu Već danas!

Prezentirajte se uspješno na internetu

Dobra prezentacija Vaše tvrtke i Brenda na internetu jedan je od najbitnijih faktora uspješnosti, dugoročnog povećanja prodaje i razvoja vašeg Branda.

Vremena su i životne navike su se drastično primijenile, a biti uspješan znači prilagoditi se najnovijim trendovima.

Izrada web stranice danas mora biti više nego kvalitetna ukoliko želite imati uspješnu prezentaciju na internetu kako bi postigli svoje poslovne ciljeve.

Vaši konkurenti također upravo ovog trenutka također razmišljaju o modernizaciji svog internet poslovanja i žele da njihova prezentacija na web stranici također bude što bolja i uspješnija.

Naručite novu web stranicu već danas, prezentirajte se uspješno i  pomoćajte svoju prodaju!

Izrada web stranica
Izrada web stranica

Izrada Web stranica sa jasnim ciljem i svrhom

Kako bi Web stranica bila uspješna, mora biti napravljena prema unaprijed jasno definiranom planu koji uzima u obzir Vaš način poslovanja poslovanja,  Marketing i Brand strategiju gdje su unaprijed definirani svi ciljevi koje web stranica treba redovito ispunjavati kako bi bila uspješna i dizajn kakav se treba koristiti da bi uspješno prenosila vašu željenu poruku.

Ukoliko niste 100% sigurni kakva je točno Web stranica potrebna za Vaše poduzeće te koje to sve ciljeve korisnici na vašoj web stranici trebaju ispunjavati, kakav bi otprilike dizajn trebao biti s obzirom na vaše proizvode i usluge, te kako kupcima prezentirati svoje proizvode i usluge na odgovarajući način, za Vas ćemo osmisliti najbolje rješenje kako bi Vaša stranica bila stvarno uspješna. 

Saznajte točno kakva Vam je Web Stranica potrebna!

Ne gubite vrijeme već upitajte stručnjake!

Web Dizajn koji se istiće iz mase

Težiti biti drugaćiji i bolji od Vaše konkurencije? Vaša Web stranica bi također onda trebala biti drugačija od web stranica vaših konkurenata.

Naš glavni cilj je da prezentiramo Vašu tvrtku, proizvode i usluge što je moguće bolje a pritom pazimo da je Vaš dizajn posebniji i drugačiji.

Puno napora ulažemo u sami vizualni dizajn web stranica kako bi stvorili impresivno korisnično iskustvo koje stvara pozitivne emocije i asocijacije kod Vaših posjetitelja kako bi Vam pomogli postati prepoznatljivi i pamtljivi.

Izrada web stranica
Izrada provlačnih web stranica

Izrada Web stranica za povećanje prodaje

Naš glavni cilj je da prezentiramo Vaš brand i proizvode što je moguće bolje.

Puno napora ulažemo u dizajn kako bi stvorili impresivno korisnično iskustvo i vizualni dizajn koji stvara pozitivne emocije i asocijacije kod Vaših posjetitelja kako bi Vam pomogli da stvorite što je više moguće novih kupaca.

. 

Saznajte točno kakva Vam je Web Stranica potrebna!

Ne gubite vrijeme već upitajte stručnjake!

Izrada responzivnih Web stranica

 

Vaši kupci danas koriste razne uređaje za pristup internetu – mobilne telefone, tablete, laptope, stolna računala, televizore pa čak i ručne satove a uspješno prodavati znači prilagoditi se internet navikama Vaših kupaca.

Sve Web stranice koje izrađujemo prilagođene su za sve vrste uređaja i veličina ekrana a u fazi smo testiranja izrade web stranica prilagođenih novoj AMP tehnologiji koja će postati standard u 2019. godini.

 

Trudimo se osigurati pozitivan korisnički doživljaj i dostupnost vaših web stranica korisnicima bez obriza da li su za računalom u uredu ili surfaju na mobiletu u parku.

Posebnu pažnju posvećujemo dizajnu i funkcionalnosti vaših web stranica na mobilnim uređajima i smartphonima koji danas čine preko 60% svih korisnika interneta.

Izrada Web Stranica koje Google voli

Izrađujemo Web stranice čistog i jednostavnog koda kojeg Google lako i brzo, čita i bolje rangira. WordPress i Google se jednostavno vole i zato smo glavni fokus posvetili korištenju WordPress CMS-a kao baze za izradu naših stranica iako smo u mogućnosti Vam ponuditi i druga custom rješenja u Ruby on Rails platformi (koristi ga AirBnb).

Svaka internet stranica koju izradimo napravljena je sa ciljem da bude što bolje rangirana na organskim rezultatima tražilica  te kako bi Vam pomogla da povećate promet na web stranici, utjecaj Vašeg branda te naravno i povećate samu prodaju.

.

Izrada web stranica - optimizacija

Saznajte točno kakva Vam je Web Stranica potrebna!

Ne gubite vrijeme već upitajte stručnjake!

Zašto je naša izrada web stranica uspješna?

 

Koristimo provjerene tehnologije

Korištenjem najmodernijih tehnologija osiguravamo Vam da slijedećih nekoliko godina možete bezbrižno poslovati i ne brinuti o vašoj web stranici.

Također pazimo da web stranice budu brze, čistog koda i u skladu sa Google-ovim preporukama.

Brzina učitavanja web stranice
Izrada web stranica

Moderan i privlačan web dizajn

Posebnu pažnju i dodatno vrijeme posvećujemo upravo samom dizajnu jer on najviše utjeće na odluke vaših kupaca.

Web stranica može biti najbolja i najbrža ali ako je ružna vašim posjeiteljima, nećete ostavriti prodaju

. 

Jednostavnost korištenja

Korištenjem najmodernijih tehnologija osiguravamo Vam da slijedećih nekoliko godina možete bezbrižno poslovati i ne brinuti o vašoj web stranici.

Također pazimo da web stranice budu brze, čistog koda i u skladu sa Google-ovim preporukama.

Responzivni dizajn web stranice

Mobile i retina friendly

Više od polovice Vaših kupaca dolaziti će na Vašu web stranice putem mobilnih uređaja te je stoga od velike važnosti izraditi web stranice koje su prilagođene uređajima svih formata ekrana i rezolucija.

Posebnu pažnju posvećujemo izgledu na mobilnim uređajima kako bi Vam povećali šanse za uspješnu prodaju.

. 

Zašto Vam je potreban kvalitetan partner?

 

Kvalitetna Web stranica direktno utječe na vašu prodaju!

Web stranica je odraz Vas, Vašeg posla, Branda i vrijednosti – vaš prodajni salon i prodajni predstvanik. Web stranicu ne kupujete svaki dan te ne bi trebali pristati na ništa ispodprosjećno. Loša web stranica može naštetiti Vašem ugledu i prodaji.

.

Kvalitetna Izrada web stranica

Saznajte točno kakva Vam je Web Stranica potrebna!

Ne gubite vrijeme već upitajte stručnjake!

Cijena Izrade Web stranica

Ne nasjedajte na laži, prevare i web stranice od 1000 kn!

Našu cijenu  web dizajna i izrade web stranica određuju Vaše individualne potrebe i naše vrijeme koje nam je potrebno da to ostvarimo. Ne bavimo se preprodajom upitnih WordPress predložaka i tema i ne Varamo naše klijente.

Svakom klijetu pristupamo individualno uzimajući u obzir sve što je potrebno za izradu uspješne web stranice u okviru klijentovih financijskih mogućnosti i marketing budžeta.  Ne  pristajte na kompromise – angažirajte profesionalce.

Naš Cjenik Izrade Web stranica

Naša cijena  web dizajna i izrade web stranica

Web Stranica S

Web stranica za tvrtke kojima je potrebna osnovna prezentacija na internetu sa lijepim i modernim dizajnom. Uključuje hosting, domenu, SSL i izradu od 5 do 9 stranica sa funkcionalnostima po želji.

od 2900 HRK

Web Stranica L

Web stranica za tvrtke koje žele dodatne funkcionalnosti po želji ugrađene u web stranicu, unikatniji dizajn te veći broj stranica. Uključuje hosting, domenu, SSL i izradu većeg broja stranica sa kodiranim funkcijama po želji.

od 5900 HRK

Web Shop S

Internet trgovina za tvrtke koje žele mogućnost osnovne narudžbe i prodaje proizvoda putem interneta. Uključuje hosting, domenu, SSL, Woocommerce Web Shop, unos manjeg broja proizvoda, osnovne funkcionalnosti trgovine te dizajnom po želji.

od 7200 HRK

Web Shop L

Internet trgovina za tvrtke koje žele naprednu prodaju putem interneta. Uključuje hosting, domenu, SSL, Woocommerce Web Shop, unos neograničenog broja proizvoda putem XML-a, naprednu pretragu i filtiranje, mogućnost kartičnog plaćanja, automatizaciju i dizajn po želji.

od 13000 HRK

Zašto odabrati nas?

Izrada web stranica - garancija kvalitete
Izrada web stranica - najbolja ponuda
Izrada web stranica - povrat novaca
Izrada web stranica
N

Nove Tehnologije

Naglasak stavljamo na najbolje tehnologije i najnovije korisničke standarde

N

Retina & HD Dizajn

Izrada Web stranica prilagođenih za Retina i HD zaslone sa velikim brojem piksela po Inch-u

N

Originalan Dizajn

Izrada internet stranica unikatnog i privlačnog izgleda - Nema ograničenja niti granica

N

100 % Responzivno

Sadržaj web stranica se slobodno kreće i prikazuje na uređajima svih dimenzija i rezolucija

N

Google friendly

Web Stranice koje postižu visoke pozicije na tražilicama. Puno truda ulažemo u optimizaciju

N

Jednostavna Upotreba

Izrada Web stranica u WordPress CMS-u koji Vam je jednostavan za korištenje

Podijelite s nama ideje za Vaš projekt

Javite nam se i prezentirajte svoju ideju ili projekt kako bi Vas mogli savjetovati o mogućim rješenjima te Vam ponuditi najbolju cijenu za Vas projekt.

Pošaljite poruku