Održavanje WordPress Web stranica

Usluga održavanja Vaše web stranice besprijekornom: Odaberite povoljna rješenja koja održavaju zdravlje i performanse vaše WordPress stranice,

Specijalizirani planovi održavanja i brige oko WordPress web stranica

Održavanje vaše web stranice ažurnom i sigurnom ključno je kako bi ona besprijekorno i učinkovito funkcionirala te kako ne biste gubili klijente. Zato Vam sa ponosom predstavljamo naš paket “Care Plus”, koji uključuje sve što vam je potrebno za održavanje vaše web stranice.

S mjesečnim sigurnosnim kopijama, ažuriranjima dodataka i tema, ažuriranjima PHP-a, paketom za CDN, licencama za softver, skeniranjem zlonamjernih programa i nadzorom dostupnosti, možete biti sigurni da je vaša web stranica sigurna i uvijek dostupna vašim posjetiteljima. I s uključenim izmjenama u mjesečnom paketu, pomažemo vam sa redovitim promjenama i ažuriranjem sadržaja na vašoj web stranici.

Nemojte dopustiti da vas održavanje web stranice stresira. Investirajte u naš paket “Care Plus” i prestanite gubiti potencijalne klijente jer vam Vaša web stranica ne funkcionira kako bi trebala.

Naša značajka Neograničenih broja uređivanja sadržaja pojednostavljuje upravljanje sadržajem, pružajući podršku za zadatke koji se kreću od ažuriranja CSS-a do upravljanja dodacima. S posvećenim timom koji se zalaže za izvrsnost, osiguravamo da web stranice ne samo besprijekorno funkcioniraju, već i značajno doprinose Vašem kontinuiranom uspjehu u digitalnom svijetu.

Sveobuhvatna usluga održavanja i brige za WordPress web stranice

Naša usluga održavanja i brige za WordPress osigurava bezbrižno upravljanje web stranicama. Od hostinga do praćenja neprekidnog rada u stvarnom vremenu, redovitih ažuriranja softvera, sigurnosnih kopija, CDN integracije, do sveobuhvatnog uređivanja sadržaja, nudimo holističko rješenje za održavanje vaše web stranice sigurnom, ažuriranom i neometanim, skrojeno točno prema vašim potrebama.

Hosting (opcionalno)

Ako vam se samostalno upravljanje hostingom čini zastrašujućim, prepustite to nama! Smjestit ćemo vašu web stranicu na visoko renomiranu platformu, osiguravajući vrhunsku sigurnost i optimizirane performanse vaše web stranice.

24/7 Uptime Monitoring

Svaki trenutak prekida web stranice jednak je potencijalnom gubitku prihoda. Naše praćenje neprekidnog rada u stvarnom vremenu budno nadzire vašu web stranicu danonoćno, provjeravajući svakih nekoliko minuta je li web stranica online.

Ažuriranje Software-a

Ostanite redovito ažurirani! Redovita ažuriranja PHP-a, WordPressa, tema i dodataka osiguravaju da vaša web-lokacija ostane aktualna, smanjuje rizik od zlonamjernog softvera i omogućuje besprijekoran rad bez ikakvih smetnji.

Sigurnosne kopije

Osiguravamo vašu sigurnost rutinskim sigurnosnim kopijama web stranica, prilagođenim vašim potrebama. Bilo da se radi o mjesečnom sigurnosnom kopiranju ili višestrukom sigurnosnom kopiranju dnevno, mi ćemo vas pokriti u slučaju bilo kakvih nepredviđenih događaja.

CDN (opcionalno)

Pružamo CDN uslugu u partnerstvu s Bunny CDN-om kako bismo optimizirali performanse web stranice i osigurali brže vrijeme učitavanja. Obavezno preporučamo za web stranice s globalnom publikom.

Promjene sadržaja

Naše izmjene sadržaja pokrivaju ažuriranja CSS-a, objavljivanje postova na blogu, dodavanje slika, rješavanje problema s mobilnim uređajima, rješavanje problema s temama, ažuriranje sadržaja, promjenu linkova i upravljanje dodacima za besprijekoran rad web stranice

Nudimo mogućnost neograničenog uređivanja sadržaja

Nudimo neograničeno uređivanje sadržaja za vaše web mjesto, uključujući popravke CSS-a, upravljanje postovima na blogu, dupliciranje stranica bez dizajna, učitavanje medija, sveobuhvatna ažuriranja sadržaja i upravljanje dodacima.

CSS Updates/Fixes

Tu smo da pomognemo s manjim CSS prilagodbama i popravcima, od promjena boja do dodavanja gumba, kao i izrezivanja i promjene veličine slika, stila teksta i slično.

Dodavanje Blog Posts

Dostupni smo za pomoć u objavljivanju postova na blogu i učitavanju slika s opisima. Napominjemo da naš tim može objavljivati ​​objave; ali morate osigurati finalizirani sadržaj za objavljivanje.

Dupliciranje stranica

Ako želite proširiti svoje odredišne ​​stranice, naš tim može duplicirati postojeće stranice i ažurirati ih tekstom i slikama koje ste dostavili. Ne uključuje izradu dizajna novih stranica.

Dodavanje slika i videa

Učitavamo nove slike na blog postove i stranice, prilagođavamo veličinu slika i izrađujemo opise za fotografije. Također možemo komprimirati i učitati videozapise na web stranicu.

Ažuriranja sadržaja

Mi ćemo se pobrinuti za dodavanje, uklanjanje ili zamjenu bilo kojeg željenog sadržaja, bilo da se radi o podacima o osoblju, telefonskim brojevima ili drugim detaljima.

Plugin-ovi

Instaliravamo i aktiviramo nove dodatke. Također možemo pomoći u deaktiviranju ili uklanjanju dodataka koji više nisu potrebni te po potrebi mijenjati konfiguracije dodataka.

Naši planovi održavanja

Znajte što ćete platiti, dobijte ono što ste tražili. Naši paketi održavanja jasno su specificirani i pomno osmišljeni kako bi zadovoljili potrebe naših klijenata. U slučaju da imate poseban zahtjev, možemo ga uvijek uključiti u vaš paket.

Care Basic

Idealno za vlasnike WordPress web stranica koji traže pouzdanu uslugu sigurnosnog kopiranja i ažuriranja softvera bez čestih mjesečnih promjena ili poboljšanja, ali osiguravajući dosljednu pouzdanost i funkcionlnost web stranice.
Cijena: 49 €/mjesec
 • 1 Mjesečna sigurnosna kopija
 • Ažuriranja tema i dodataka
 • Monitor raspoloživosti
 • Uređivanje sadržaja (20 minuta/mjesečno)
 • Podrška unutar 48 sati
  Dodaci:

Ukupna cijena: 49 €/mjesec

Care Plus

Savršeno za tvrtke koje ulažu u kontinuirano poboljšanje web stranice i žele zaštititi svoju online prisutnost. Naš paket nudi neograničeno uređivanje sadržaja, što vam omogućuje da unaprijedite svoju web stranicu bez ograničenja.
Cijena: 119 €/mjesec
 • 1 sigurnosna kopija tjedno
 • Ažuriranja tema i dodataka
 • Monitor raspoloživosti svakih 2 sata
 • Neograničeno uređivanje sadržaja**
 • Standardne licence za softwer
 • Podrška unutar 24 sata
  Dodaci:

Ukupna cijena: 119 €/mjesec

Care Pro

Naš vrhunski paket održavanja prilagođen za WordPress web stranice i WooCommerce projekte koji trebaju konstantan nadzor. Stalne sigurnosne kopije i brza visokokvalitetna podrška oko promjena i problema, Care Pro je idealan za zahtjevne web stranice sa veliikom volumenom kupnji i upita.
Cijena: 250 €/mjesec
 • 4 sigurnosne kopije dnevno
 • Ažuriranja tema i dodataka
 • Praćenje dostupnosti svake minute
 • Vatrozid u stvarnom vremenu
 • Svakodnevno skeniranje zlonamjernog softvera
 • Trenutačno uklanjanje zlonamjernog softvera
 • Neograničeno uređivanje sadržaja**
 • Standardne licence za softwer
 • Prioritetna podrška istog dana
  Dodaci:

Ukupna cijena: 250 €/mjesec

** Nudimo neograničeno uređivanje sadržaja podijeljeno u dvadesetominutne zadatke: dvadesetominutni zadaci su uređivanja sadržaja, ažuriranja ili promjene koje se mogu dovršiti za 20 minuta ili manje. Ne uključuje nove funkcije/prilagođeno kodiranje ili dodatni dizajn stranice. Najviše 1 zadatak od dvadeset minuta dnevno.

Za naše planove održavanja prihvaćamo isključivo dobro dizajnirane i kodirane web stranice. Web stranice koje su loše konstruirane, spore i pretrpane dodacima zahtijevaju optimizaciju od strane naših stručnjaka kako bi se kvalificirale za održavanje.

Pošaljite upit i ostvarite suradnju!

Od sjajnog novog partnerstva dijeli vas samo jedan e-mail. Kontaktirajte nas već danas za vaš web projekt. Mi smo wordpress specijalisti kojima možete vjerovati.

Sastanci su mogući putem svih digitalnih kanala.